Zorgverzekering

Gezondheid is een groot rijkdom.
Daarom is goede zorg voor uw gezondheid erg belangrijk. 

Bij goede gezondheidszorg hoort een goede zorgverzekering. In Nederland zijn er tal van aanbieders met ieder hun eigen vergoedingensysteem. Uit dit pallet van aanbieders hebben wij voor u een keus gemaakt. Bij het nemen van de beslissing welke zorgverzekeraars wij willen aanbieden, speelden kwaliteit, keuzemogelijkheid en prijs een belangrijke rol. Het spreekt voor zich dat deze verzekeraars naast de basisverzekering u een ruime keuze biedt uit een pakket van aanvullingen.

De basisverzekering is een door de overheid  wettelijk vastgesteld standaardpakket. De aanvullingen dienen er voor om u aanvullend te verzekeren voor de behandelingen die buiten de basisverzekering vallen.
 

Nu uw CZ zorgverzekering berekenen en/of afsluiten? Klik hier >>>


Verplicht

Alle inwoners van Nederland zijn verplicht zich te verzekeren, dus bij een zorgverzekeraar een zorgverzekering af te sluiten. Verzekeraars zijn op hun beurt verplicht om iedereen die zich voor de basisverzekering aanmeldt, te accepteren. Kinderen onder de 18 jaar betalen geen premie.

Zorgtoeslag
Om deze premie voor iedereen betaalbaar te houden, is er de zorgtoeslag. Deze kan worden aangevraagd bij de Belastingdienst. De hoogte van de zorgtoeslag is afhankelijk van het inkomen.

Wij zijn u graag behulpzaam bij het kiezen van een juiste zorgverzekering met de bij u passende aanvulling.